Αποστολές

Το athenscava.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα αποστέλλοντας τα προϊόντα του μέσω των συνεργαζόμενων κατά περίπτωση μεταφορικών εταιρειών.

Η αποστολή θα υπολογίζεται βάσει του όγκου των προϊόντων καθώς και της περιοχής που θα πραγματοποιηθεί η διανομή. Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται σε χρονικό διάστημα 2 έως 3 εργάσιμων ημερών (ανάλογα με την περιοχή) ενώ η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Όσο αφορά αποστολές οι οποίες έχουν ως προορισμό ορισμένες απομακρυσμένες πόλεις & νησιά ή περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση άνω των 15 χλμ. από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας, τα έξοδα αποστολής θα χρεώνονται στον πελάτη.

Εάν η λήψη και η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνετε μέχρι τις 12:00μμ από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή τότε θα φτάσει σε εσάς σε 1-2 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή που διαμένετε.

Για παραγγελίες μετά τις 12:00μμ και ημέρα Παρασκευή ή σε μη εργάσιμες ημέρες όπως αργίες ή εθνικές εορτές οι παραγγελίες θα εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι Τρόποι Αποστολής είναι οι εξής:

1. Courier: Η αποστολή γίνεται μέσω της εταιρίας Speedex Courier και το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας βάσει της ποσότητας των προϊόντων καθώς και τη διεύθυνση αποστολής.

2. Athens Cava: Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής ισχύει αυστηρά και μόνο για τους πελάτες χονδρικής με παράδοση εντός Αττικής. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφορικών είναι μηδενικό και η παράδοση γίνεται από το δίκτυο οδηγών της εταιρίας μας.

3. Παράδοση σε Πρακτορείο (εντός Αττικής): Τα προϊόντα παραδίδονται στο πρακτορείο της αρεσκίας σας εντός του λεκανοπεδίου Αττικής. Σε αυτή την περίπτωση η χρεέωση είναι 2,5€ για τη διαχείρηση και παράδοση της παραγγελίας σας ενώ το κόστος αποστολής πληρωνεται από τον αγοραστή κατά την παραλαβή των προϊόντων στο πρακτορείο.