Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Εισάγετε τα προιόντα που θέλετε στο καλάθι σας και προχωράτε σε ολοκλήρωση της αγοράς είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης είτε ως επισκέπτης. Αφού καταχωρήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης που σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί με επιτυχία στα συστήματα του athenscava.gr.

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής;

Αντικαταβολή (με επιπλέον χρέωση):
Αντικαταβολή με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη εταιρία courier της Athens Cava.

Τραπεζική κατάθεση μέσω των παρακάτω στοιχείων:
Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αμέσως μόλις προχωρήσετε σε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς πάντα βάζοντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας στα σχόλια της κατάθεσης.

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard) μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Το σύστημα διαχείρισης πληρωμών μέσω πιστωτικής είναι το πλέον ασφαλές μέσω της ιστοσελίδας μας, μιας και η λήψη των στοιχείων σας γίνεται απευθείας από τα συστήματα των τραπεζών (όπου υπάρχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας) χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.

Ποιοί είναι οι τρόποι και χρόνοι αποστολής/παράδοσης;

Το athenscava.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα αποστέλλοντας τα προϊόντα του μέσω των συνεργαζόμενων κατά περίπτωση μεταφορικών εταιρειών.

Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει και από τα γραφεία μας 10πμ – 3μμ στη διεύθυνση:
Γεωργίου Κ. Βασιλείου 10 (πρώην Κωνσταντίνου Σουρλαντζή)
19400, Αττική, Κορωπί
Ελλάδα

Ποιό είναι το κόστος των μεταφορικών;

Το κόστος μεταφοράς καθορίζεται από το βάρος, δηλαδή την ποσότητα των φιαλών, και τη διεύθυνση παράδοσης. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνεστε από το σύστημα σχετικά με το κόστος της κάθε επιλογής. Για ογκώδεις παραγγελίες ή για φιάλες μεγάλης συλλεκτικής αξίας, είναι καλύτερα να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση ώστε να σας προτείνουμε την ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

Το κόστος μεταφορικών μπορεί να είναι μηδενικό για παραλαβές από τα γραφεία της Athens Cava στη διεύθυνση:
Γεωργίου Κ. Βασιλείου 10 (πρώην Κωνσταντίνου Σουρλαντζή)
19400, Αττική, Κορωπί
Ελλάδα

Έχω δικαίωμα υπαναχώρησης/ακύρωσης;

Βεβαίως και έχετε το δικαίωμα να ακυρώσειτε ή να αλλάξετε μια παραγγελία.

Δείτε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών της Athens Cava εδώ.

Τι γίνεται σε περίπτωση που η εταιρία κάνει λάθος στην παραγγελία;

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής πώλησης ή στην περίπτωση δώρου από δελτίο αποστολής στο οποίο δε φαίνονται ο τιμές, εμφανίζονται όμως αναλυτικά τα είδη και οι ποσότητες. Παρακαλείστε να κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο κατά την παραλαβή ότι τα είδη και οι ποσότητες είναι εντάξει. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να σημειωθεί στο δελτίο παραλαβής από το μεταφορέα κι εκείνος θα ενημερώσει σχετικά ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα χωρίς επιβάρυνση σας. Αν επιθυμείτε βέβαια, μπορείτε κι εσείς να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός τριών ημερών και θα κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτησή σας.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων;

Επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε περίπτωση υπαναχώρησης.
Αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, η τυχόν επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση της κάρτας. Αν έχετε πληρώσει με χρεωστική, με κατάθεση μετρητών στην τράπεζα ή με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.